UNO ALL WILD

Home » UNO ALL WILD

Hur spelar jag kortspelet UNO ALL WILD

UNO ALL WILD är en variant av det klassiska UNO-kortspelet.

Här är en steg-för-steg-guide för hur du spelar UNO ALL WILD

 1. Blanda korten – Blanda UNO-korten och dela ut sju kort till varje spelare. Lägg sedan resten av korten i en hög på bordet med den översta kortet vänd uppåt.
 2. Spela ett kort – Spelaren till vänster om given börjar spelet genom att spela ett kort från sin hand som matchar numret eller färgen på det översta kortet på högen.
 3. Följ reglerna på kortet – Varje UNO-kort har en specifik regel. Till exempel kan en ”vänd” kort vända spelriktningen, medan en ”två” kort tvingar nästa spelare att dra två kort från högen.
 4. Dra kort – Om du inte har några matchande kort, eller om du inte vill spela ett matchande kort, måste du dra ett kort från högen. Om kortet du drar matchar, kan du spela det direkt, annars går spelet vidare till nästa spelare.
 5. Wild-kort – I UNO ALL WILD-varianten kan du spela Wild-kortet när som helst, oavsett vilket kort som ligger på högen. När du spelar ut ett Wild-kort väljer du vilken färg nästa spelare ska spela på.
 6. Wild Draw Four-kort – I UNO ALL WILD-varianten finns också Wild Draw Four-kort som tvingar nästa spelare att dra fyra kort från högen och förlorar sin tur. Men det är viktigt att notera att detta kort inte ska spelas ut om spelaren har ett annat kort som matchar färgen på det översta kortet på högen.
 7. Få ner handen till ett kort – Målet i UNO är att bli den första spelaren som får ner sin hand till ett kort genom att spela ut alla korten i handen.
 8. Vinn spelet – Spelet fortsätter tills en spelare spelar ut sitt sista kort. Denna spelare vinner sedan spelet och tilldelas poäng beroende på vilka kort de andra spelarna har i sin hand.

Det är viktigt att notera att UNO ALL WILD kan spelas med olika regler och varianter beroende på vilken version av spelet som spelas, så se till att läsa igenom reglerna innan du börjar spela.

Lycka till!

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

  Länktips

  Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.