Oasis Poker

Home » Oasis Poker

Hur spelar man kortspelet Oasis Poker

Oasis Poker är ett pokerspel som spelas med en vanlig kortlek på 52 kort. Målet med spelet är att slå dealern genom att ha en bättre pokerhand.

Här är stegen för att spela Oasis Poker

 1. Placera en ante-insats för att delta i spelet.
 2. Du får fem kort som du tittar på och bedömer din hand. Dealern får också fem kort, men du kan bara se ett av hans kort.
 3. Du måste nu ta beslut om du vill folda och förlora din ante-insats eller om du vill fortsätta och göra en raise-insats som är lika med dubbelt din ante-insats.
 4. Om du beslutar att göra en raise-insats, visar dealern sina kort. Dealern måste ha minst ess-kung i handen för att kvalificera sig. Om dealern inte har det, vinner du automatiskt din ante-insats och din raise-insats returneras till dig.
 5. Om dealern kvalificerar sig och du har en bättre hand än dealern, vinner du både din ante-insats och din raise-insats.
 6. Om dealern kvalificerar sig och du har en sämre hand än dealern, förlorar du både din ante-insats och din raise-insats.
 7. Om dealern kvalificerar sig och du och dealern har samma hand, är spelet oavgjort och din ante-insats och raise-insats returneras till dig.

Det finns också en möjlighet att göra en ”switch” eller ”byta” under spelet. Det innebär att du kan byta ut ett av dina kort mot en avgift, vanligtvis lika med din ante-insats. Om du bestämmer dig för att byta ett kort, måste du också göra en raise-insats.

Det är de grundläggande stegen för att spela Oasis Poker. Det kan finnas några variationer av spelet beroende på var du spelar det, men grunderna är desamma. Lycka till!

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

  Länktips

  Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.