Tripeaks

Home » Tripeaks

Hur spelar man kortspelet patiens Tripeaks

Tripeaks är ett populärt kortspelet som spelas av en person. Målet med spelet är att ta bort alla korten från spelplanen genom att matcha kort som är högre eller lägre än det aktuella kortet.

Här är en steg-för-steg guide för att spela Tripeaks patiens

 1. Blanda korten och placera sedan 28 kort på spelplanen i tre rader. De första två raderna har fem kort var, medan den tredje raden har åtta kort.
 2. Vänd det översta kortet på kortleken och placera det bredvid den.
 3. Titta på korten på spelplanen och se om det finns några kort som är ett steg högre eller lägre än kortet bredvid kortleken.
 4. Om du hittar ett kort som matchar det kortet bredvid kortleken, klicka på det för att ta bort det från spelplanen. Fortsätt att matcha kort tills du inte längre kan ta bort några kort.
 5. När du inte längre kan ta bort kort, klicka på kortleken för att dra ett nytt kort och placera det bredvid kortet som redan är uppvänt.
 6. Fortsätt att matcha kort och dra nya kort från kortleken tills alla kort har tagits bort från spelplanen eller du inte längre kan göra några fler drag.
 7. Om du tar bort alla kort från spelplanen, har du vunnit spelet. Om det inte finns några fler drag kvar, har du förlorat spelet.

Tripeaks patiens är ett enkelt men beroendeframkallande spel som kan spelas om och om igen.

Lycka till!

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

  Länktips

  Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.