Stress

Home » Stress

Hur spelar man kortspelet stress

Stress är ett snabbt och roligt kortspelet som spelas med en vanlig kortlek. Målet med spelet är att bli den första spelaren att bli av med alla sina kort.

Här är stegen för att spela Stress

  1. Ge varje spelare 26 kort. Varje spelare ska hålla sin kortlek på baksidan och inte titta på korten.
  2. Bestäm vilken spelare som ska börja spelet. Denna spelare kommer att lägga ut det översta kortet från sin kortlek mitt på bordet.
  3. Därefter är det den andra spelarens tur att spela. De kommer att lägga ut det översta kortet från sin kortlek, mitt ovanpå det första kortet. Detta fortsätter tills en spelare lägger ut ett kort som är samma som det kortet som ligger under. Till exempel, om det första kortet som läggs ut är en 6, kan nästa spelare lägga ut en annan 6 ovanpå den.
  4. När en spelare lägger ut ett matchande kort, måste alla spelare snabbt försöka lägga ut ett kort som matchar det nya kortet. Den första spelaren som lägger ut ett matchande kort får lägga ut ett kort till på kortleken.
  5. Om en spelare inte kan lägga ut ett matchande kort, måste de ta upp hela kortleken på bordet och lägga den under sin egen kortlek. Spelet fortsätter med nästa spelare.
  6. Spelet fortsätter tills en spelare har lagt ut alla sina kort. Den spelaren är vinnaren!

Stress är ett snabbt och roligt spel som kan spelas med två eller flera spelare. Ju fler spelare som deltar, desto mer kaotiskt kan spelet bli, men också desto roligare och mer utmanande!

Lycka till!

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

    Länktips

    Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.