SKIP-BO

Home » SKIP-BO

Hur spelar man kortspelet SKIP-BO

Skip-Bo är ett kortspelet som spelas med en kortlek på 162 kort.

Här är en steg-för-steg-guide för hur du spelar Skip-Bo

  1. Blanda korten – Blanda kortleken och dela ut 30 kort till varje spelare i en hög framför dem. Resten av korten bildar en hög som placeras mitt på bordet.
  2. Skapa fyra staplar – Målet i Skip-Bo är att skapa fyra staplar av kort i numerisk ordning från 1 till 12. Varje spelare har också en personlig hög av kort bredvid sig, som de kan använda för att bygga sina staplar.
  3. Spela kort – Spelet börjar med att den yngsta spelaren spelar ut kort från högen mitt på bordet. Spelaren kan spela ut upp till fyra kort på varje tur, inklusive kort från sin personliga hög, för att hjälpa till att skapa sina staplar.
  4. Fyll på korten – När en spelare spelar ut ett kort från sin personliga hög, kan de fylla på med nya kort från högen mitt på bordet. Spelaren kan alltid ha upp till fem kort i sin hand vid slutet av sin tur.
  5. Använd Skip-Bo-korten – Spelet innehåller också 18 Skip-Bo-kort som kan användas för att ersätta alla kort i högen på bordet.
  6. Vinn spelet – Spelet fortsätter tills en spelare har spelat ut alla kort från sin personliga hög och sina händer. Denna spelare vinner sedan spelet.

Det är viktigt att notera att Skip-Bo kan spelas med olika regler och varianter beroende på vilken version av spelet som spelas, så se till att läsa igenom reglerna innan du börjar spela.

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

    Länktips

    Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.