Sic Bo

Home » Sic Bo

Hur spelar man Sic bo?

Sic Bo är ett tärningsspel som ursprungligen kommer från Kina och som spelas på ett bord med en layout som visar olika kombinationer av tärningarna. Spelet spelas vanligtvis med tre tärningar och det finns ett antal satsningar som spelarna kan göra.

Här är en steg-för-steg guide för att spela Sic Bo:

  1. Innan spelet börjar placeras insatser på bordet av spelarna. Layouten visar olika kombinationer av tärningarna och spelarna satsar på vilken kombination som kommer att visas efter att tärningarna har kastats.
  2. När alla insatser har placerats kastas tre tärningar. Det finns olika satsningar som spelarna kan göra, som att satsa på en specifik summa eller på en specifik kombination av tärningarna.
  3. Om spelaren satsar på en specifik summa av tärningarna, till exempel totalt 10, vinner spelaren om summan av tärningarna är 10. Om spelaren satsar på en specifik kombination av tärningarna, till exempel 2 och 3, vinner spelaren om den kombinationen visas på tärningarna.
  4. Andra satsningar inkluderar Big/Small, som satsar på om totala summan av tärningarna kommer att vara hög (11-17) eller låg (4-10). Det finns också satsningar på ensiffriga tal (1-6) och dubbeltal, som satsar på att två tärningar kommer att visa samma tal.
  5. Utbetalningen varierar beroende på vilken satsning som görs och oddsen för att vinna varierar också.

Det finns många andra regler och variationer i Sic Bo, men grundprincipen är att satsa på olika kombinationer av tärningarna och att försöka gissa vilken kombination som kommer att visas. Spelet är snabbt och spännande, och kräver både tur och strategi.

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

    Länktips

    Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.