Svarte Petter

Home » Svarte Petter

Kortspelet Svarte Petter

Svarte Petter är ett enkelt kortspel som vanligtvis spelas av barn. Målet med spelet är att inte få Svarte Petter-kortet när spelet är över.

Så här spelar du Svarte Petter

  1. Blanda korten och dela ut dem till spelarna. Om alla spelar, kan det finnas en eller flera Svarte Petter-kort beroende på antalet kort och antalet spelare.
  2. Spelarna tittar på sina kort och försöker para ihop kort med samma valör (t.ex. två kungar eller två femmor) och lägger dem åt sidan.
  3. Den första spelaren erbjuder sitt kort till spelaren på sin vänstra sida, som måste ta kortet om det kan paras ihop med ett av deras kort. Om kortet kan paras ihop, lägger spelaren paret åt sidan och fortsätter spelet. Om inte, lägger spelaren kortet i sin hand.
  4. Spelet fortsätter tills alla kort har parats ihop. Den sista spelaren med Svarte Petter-kortet förlorar.
  5. Om en spelare inte kan lämna ifrån sig ett kort till en annan spelare eftersom alla kort i deras hand är olika, får de behålla kortet och spelet fortsätter.

Så, spelet går ut på att para ihop kort och undvika att få Svarte Petter-kortet. Det är ett roligt och enkelt spel som är perfekt för en avslappnad spelkväll.

Lycka till!

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

    Länktips

    Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.