Flower Garden

Home » Flower Garden

Hur spelar man kortspelet Flower Garden

Flower Garden är ett kortspelet som spelas med en vanlig kortlek. Spelet går ut på att samla kort i ordning från ess till kung i fyra högar, en hög för varje färg.

Här är en steg-för-steg-guide för hur du spelar Flower Garden

 1. Blanda korten – Blanda korten och placera sedan sju kort på bordet. Resten av korten lägger du i en hög med baksidan uppåt.
 2. Skapa fyra högar – Skapa fyra högar, en för varje färg, bredvid korten som ligger på bordet. Placera ett ess på varje hög för att börja.
 3. Dra kort – Dra det översta kortet från högen och placera det bredvid korten på bordet.
 4. Matcha kortet – Om det dragna kortet matchar färgen på någon av högarna, placera det på rätt hög i ordning från ess till kung. Om kortet inte matchar färgen på någon hög, placera det bredvid korten på bordet.
 5. Bygg högar – Fortsätt att dra kort och matcha dem med högarna på bordet. När en hög är komplett från ess till kung, placera den på sidan och börja en ny hög med ess.
 6. Återanvänd högar – Om högen på bordet tar slut, ta upp korten från en färdig hög och placera dem i en ny hög. Återanvänd högen som nu är tom.
 7. Avsluta spelet – Spelet avslutas när alla högar är färdiga från ess till kung. Räkna sedan poäng genom att ge en poäng för varje kort som inte har placerats i en hög. Målet är att få så få poäng som möjligt.
 8. Spela igen – Spela igen och försök att slå ditt tidigare poängrekord eller spela mot andra spelare och se vem som kan få färre poäng.

Det är viktigt att notera att Flower Garden kan spelas med olika regler och varianter beroende på vilken version av spelet som spelas, så se till att läsa igenom reglerna innan du börjar spela.

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

  Länktips

  Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.