Enkla kortspel

Home » Enkla kortspel

Här är några enkla kortspel som kan spelas med en vanlig kortlek:

 1. War – War är ett enkelt kortspel där spelarna delar på kortleken och försöker vinna så många kort som möjligt genom att jämföra sina högsta kort.
 2. Slapjack – Slapjack är ett snabbt spel där spelarna turas om att lägga kort i en hög i mitten av bordet. När ett jack dyker upp i högen, ska spelarna snabbt slå på kortet med handen. Den första spelaren som slår på kortet får högen och spelet fortsätter.
 3. Uno – Uno är ett populärt kortspel där spelarna turas om att spela kort som matchar färgen eller numret på det översta kortet på högen. Målet är att bli av med alla sina kort först.
 4. Finns i sjön – Finns i sjön är ett enkelt kortspel där spelarna turas om att fråga varandra efter kort som de behöver. Om en spelare inte har det efterfrågade kortet, säger de ”Finns i sjön” och spelaren som frågade måste ta ett kort från högen i mitten.
 5. Crazy Eights – Crazy Eights är ett kortspel där spelarna turas om att spela kort som matchar färgen eller numret på det översta kortet på högen, eller ett åtta-kort. Målet är att bli av med alla sina kort först.
 6. Stress – Stress är ett snabbt kortspel där spelarna försöker bli av med alla sina kort genom att spela kort från sin hand till två högar i mitten av bordet så snabbt som möjligt.
 7. Släng-katten-på-taket – Släng-katten-på-taket är ett kortspel där spelarna turas om att spela kort från sin hand på högen i mitten av bordet. Om ett ess dyker upp, måste spelaren som spelade det lägga högen på en annan hög på bordet. Målet är att bli av med alla sina kort först.

Hoppas detta ger dig några enkla kortspel att prova på!

New Casinos
4,8 rating
1,3 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
Senaste kommentarer

  Länktips

  Mr Fritid är återförsäljare av Kama fritid och deras sortiment.